Poistite si príjemné zážitky na dovolenke ONLINE

Poisťovňa Poštovej banky prináša pre svojich klientov nový produkt - cestovné poistenie ONLINE. Krátkodobé cestovné poistenie do 90 dní si tak klienti môžu uzatvoriť rýchlo a jednoducho z pohodlia svojho domova, prípadne zo svojich mobilov či tabletov. Novinka umožňuje pripoistenie podľa preferencií klienta či poistenie pre podnikateľov a spoločnosti.

Cestovné poistenie ONLINE umožňuje poistenie tak v Európe, ako aj do celého sveta. „Poisťovňa Poštovej banky prináša svojim klientom neustále novinky a zlepšenia. Tento rok ich je hneď niekoľko. V rámci nášho ONLINE poistenia majú na výber rôzne typy balíkov či zvýhodnené ceny pre tých, čo cestujú do Chorvátska. Stačí si len zvoliť svoje preferencie a vytvoriť si tak poistenie priamo na mieru," povedala Alexandra Pavlovičová, generálna riaditeľka Poisťovne Poštovej banky.

Klienti si na základe svojich potrieb môžu vybrať základný, rozšírený alebo komplexný balík. Okrem liečebných nákladov si tak môžu poistiť aj batožinu, zodpovednosť za škodu, doplnkové asistenčné služby a úrazové poistenie.

Klienti si zároveň môžu vybrať pripoistenie podľa typu cesty. Tí, ktorí cestujú do zahraničia za účelom športového vyžitia určite ocenia pripoistenie rizikových športov. Pridanou hodnotou je takisto aj poistenie stornovacích poplatkov, vďaka ktorému klienti neprídu o svoje peniaze pri zrušení už zaplatenej dovolenky.

Portfólio služieb Poisťovne Poštovej banky sa rozšírilo aj o cesty do zahraničia pre podnikateľov a spoločnosti. Cestovné poistenie ONLINE od Poisťovne Poštovej banky je určené pre každého bez obmedzenia veku.

Viac informácií o ONLINE cestovnom poistení